JannesSläktSidor
En sammanställning av min släkt som omfattar nästan alla i Tåsjö
och med grenar över hela Sverige men naturligtvis framförallt
i angränsande socknar.
Förnamn:  Efternamn: 
[Avancerad sökning]  [Efternamn]
Meny
Välkommen
Jag (Jan-Sören Lindh) släktforskar framförallt på min egen släkt, men den visade sig snabbt omfatta nästa alla i Tåsjö och också många från angränsande socknar. Jag är MYCKET tacksam för alla kompletteringar och felaktigheter som du kan informera mig om.
Och lämna gärna en kommentar/hälsning i Gästboken

Du kan söka och läsa information i denna databas utan att logga in. Däremot kommer du inte se information om nu levande personer. Om du ansöker om användarkonto så kan du få behörighet att se vad jag har om din gren av släkten.

Du får gärna använda mitt material för egen forskning, men förväntar mig då att du nämner mig som källa och som sagt, hör gärna av dig med synpunkter och information.

Det kostar inget att läsa dessa sidor men om du vill bidra till att täcka kostnaderna för detta släktträd genom att donera ett valfritt belopp så är jag naturligtvis mycket tacksam.

/Janne

Funktioner

Oklarheter och efterlysningar - Personer jag söker information om och "fall" som det råder delade meningar om. Kan du hjälpa till?

Nyheter - Min databas kompletteras och korrigeras ständigt, dessa är de senaste.Kontakt

Om du har frågor eller kommentarer om innehållet på denna webbsida, kontakta mig och lämna gärna en kommentar/hälsning i Gästboken. Jag ser fram emot att få höra ifrån dig.

Senaste nytt
21 Mars 2024- Jag har nu uppgraderat TNG (detta program) till 14.0.4
Hör av dig om du upptäcker något konstigt eller har några frågor

17 Aug 2023- Gjort ännu en databasuppdatering, och om ni klickar på länken till "Statistik" ser ni att vi nu passerat 130.000 släktingar

13 Mars 2022- Det var länge sedan jag la till en "kändis" men nu har jag uppdaterat kändissidan med skådespelaren Kim Anderzon, journalisten Siewert Öholm, sångerskan Anna-Lisa (Lapp-Lisa) Öst och sist men inte minst guldmedaljören från OS, Sandra Näslund.

14 November 2021- Idag har jag uppdaterat databasen och godkänt nya registreringar och därmed äntligen betat av kön.
Jag blir dock lite ledsen/irriterat när jag ser att jag lagt ner många timmar på att uppdatera en gren och godkänna en registrering, bara för att se att personen aldrig loggar in eller hör av sig :-(

5 Nov 2018- Google gräver nu att man har registrerat ett kontokort för att få använda deras kartor så jag har nu gått över till att använda OpenStreetMap.

10 Juni 2018- Som ni sett så har jag sedan en tid tillbaka ett par knappar där man kan donera pengar som går till drift och uppdateringar av dessa sidor. Några av er har gjort det vilket jag nu vill tacka så jättemycket för. Jag har förnyat några prenumerationer och kommer att köpa en ny version av detta program.

17 Aug 2017- Som ni kanske sett har min databas varit stängd några dagar. Det berodde på att min webbleverantör tyckte jag överlastade databasen. Jag har åtgärdat en del så de har släppt på mig igen, men jag kommer att sätta upp en alternativ webbsida också.

29 Apr 2016- Jag har DNA testat mig och har nu börjat processen med att förstå vad resultatet betyder. Jag kommer säkert på något sätt lägga ut mer information här så småningom

26 Nov 2014- Har lagt till ett dokument om vår anknytning till Ragnar Lodbrok, Vikings

11 Sept 2014- Som ni sett har jag senaste tiden ännu en gång lagt in en hel del gravstenar. Stort tack till Per Sörlin som tagit bilderna!

4 Jan 2014- Jag har nu börjat plocka bort användare som jag inte varit i kontakt med och som inte varit inloggad de senaste två åren. Men ni är mycket välkomna att registrera er igen!

21 Aug 2012- Vi ska nog inte klaga över hur vi har det idag. Jag har läst boken Stannfåglar av Inger Henricson och rekommenderar den starkt! Se under "Dokument"

4 Juli 2011- Idag har jag lagt till en rapport till där man kan lista alla som emmigrerat. Dock har jag nog oftast bara registrerat föräldrarna och inte barnen som utvandrat, får försöka uppdatera någon gång .....
Allteftersom kommer jag nog att lägga till fler rapporter, hör gärna av er med önskemål.

27 Okt 2009- Om ni söker upp en individ hittar ni där en flik som kallas "Tidslinje". Där ska man kunna se viktiga saker som hänt under den personens livstid. Jag har nu börjat fylla i lite händelser och tar tacksamt emot synpunkter och ideér på vad ni skulle vilja ha med där.

8 Okt 2009- Nu har jag lagt till en Gästbok som jag hoppas du skriver i

1 Okt 2009 - Introduktionen av denna nya hemsida för att presentera min släktforskning. Var inte rädd för att klicka dig runt på de olika flikarna och länkarna. Jag har själv inte lärt mig alla detaljer ännu, men hör av dig så löser vi eventuella frågetecken tillsammans